Τυχαία φωτογραφία

grapsan

Site συνθετών

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

stella

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Γεννήθηκε το 1985 στην Αλεξανδρούπολη. Σε ηλικία 16 χρονών ξεκίνησε τις σπουδές της στο Κλασικό Τραγούδι και το 2008 έλαβε το δίπλωμα Μονωδίας με βαθμό «Άριστα» στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης  στην τάξη της υψιφώνου και σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κας Βαρβάρας Τσαμπαλή. Είναι επίσης κάτοχος του πτυχίου Ειδικού Αρμονίας και του πτυχίου Αντίστιξης.

Είναι μέλος του Συλλόγου Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης. Παρακολούθησε σεμινάρια ερμηνείας του Κλασικού τραγουδιού ως ενεργό μέλος με τους Δάφνη Ευαγγελάτου, Μαρούσα Ξυνή, Άννα Πόρτικα – Πάμμερ, Christa Ludwig και  Kurt Equiluz.

Η Στέλλα Αδαμίδου έχει παρουσιάσει Άριες, σκηνές από Ορατόρια και Lieder σε διάφορες συναυλίες που έχουν λάβει χώρα στην Ορεστιάδα («Θεοδώρεια 2007»), Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη. Έχει συνεργαστεί με την Όπερα Θεσσαλονίκης όπου ερμήνευσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην Όπερα «Η έξυπνη» του Carl Orff, λαμβάνοντας εξαιρετικές  κριτικές. Επίσης συνέπραξε ως σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και τραγούδησε στην Όπερα «Δέσπω» του Παύλου Καρρέρ τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής επετείου που διοργάνωσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Τελλόγλειο Ίδρυμα.

 

 

Κέντρο πληροφορικής Computer Action
Διαφήμιση
Σχεδιασμός και επιμέλεια: