Τυχαία φωτογραφία

grapsan

Site συνθετών

ΚΑΨΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

kapsalis

 

Ο Καψάλης Βαγγέλης του Δημητρίου γεννημένος στη Βέροια Ημαθίας το 1978, ξεκίνησε τις σπουδές του στο Δημοτικό Ωδείο της Αλεξανδρούπολης το  1991. Μεταγράφηκε στο Δημοτικό Ωδείο της Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε στα θεωρητικά και πήρε το πτυχίο της Αρμονίας με βαθμό «Άριστα». Επίσης διεκπεραίωσε την τάξη της κλασσικής κιθάρας και πήρε το πτυχίο με βαθμό «Άριστα» με  καθηγητή τον Ε. Ασημακόπουλο. Συνέχισε τις σπουδές του στο Ωδείο «Αθήναιον» όπου πήρε το δίπλωμα της κλασσικής κιθάρας με βαθμό «Άριστα» παμψηφεί. Έχει μία σολιστική  καριέρα με ρεσιτάλ στο Εθνικό Ωδείο της Κύπρου, στο Πανεπιστήμιο του Manchester  Metropolitan University, στο Μουσείο Αρχαιοφίλων στην Αλεξανδρούπολη κ.α.

Υπήρξε μέλος της χορωδίας Θεσσαλονίκης με εμφανίσεις σε Festival όπως της Αθήνας, Corale internationale και Langollen International.

Το έτος 2001 παρακολουθεί μαθήματα εισαγωγής στην ψυχολογία της μουσικής προπαιδείας και παιδοψυχολογίας στο Manchester Metropolitan University. Από το 2002 διαμένει στην Αλεξανδρούπολη όπου αρχικά εργάστηκε στο Ωδείο "Μουσικοτροπία" και στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξ/πολης, ενώ σήμερα είναι αποκλειστικός συνεργάτης του Ωδείου "ΦΑΕΘΩΝ". Επίσης δίδαξε στο μουσικό γυμνάσιο Ξάνθης. Είναι επαγγελματίας τραγουδιστής και εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές της χώρας. Σημαντική στιγμή στην τραγουδιστική του καριέρα αποτέλεσε το 3ο βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης 2008, με το τραγούδι «Χίλια Χρόνια». Εμφανίστηκε στο Festival Τυχερού 2009 support σε Αλκίνοο Ιωαννίδη, στο festival Άρδα 2009 support σε Λάκη Παπαδόπουλο και Πλούταρχο.

 
 

 http://www.youtube.com/watch?v=bWReqD17Uck

 

Κέντρο πληροφορικής Computer Action
Διαφήμιση
Σχεδιασμός και επιμέλεια: