Τυχαία φωτογραφία

grapsan

Site συνθετών

ΤΣΑΡΑ ΝΑΥΣΙΚΑ

tsara

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε φλάουτο στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης στην τάξη του Η. Μακοβέι απ όπου αποφοίτησε το 2000 με βαθμό ΆρισταΠαμψηφεί. Κατόπιν ακροάσεως έγινε δεκτή στην Ecole Normale de Musique de Paris στην τάξη του Jean Ferrandis, απ’ όπου το 2001πήρε το Diplome Superieur d’Enseignement, το 2002 το Diplome Superieur d’Execution και στην συνέχεια ακολούθησε τον κύκλο Perfectionnement και Concertiste. Έχει σπουδάσει μουσική δωματίου στις τάξεις των Marie-Pierre Soma και Genevieve Martigny.

Έχει βραβευθεί σε διαγωνισμούς φλάουτου και μουσικής δωματίου, όπως UFAM, Roger Bourdin κ.α. Έχει αποσπάσει διάκριση για εξαιρετική επίδοση στην Ορχήστρα Νέων Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2000. Υπήρξε υπότροφος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με την υποτροφία Α. Τριάντη τις ακαδημαϊκές χρονιές 2002-03 και 2003-04. Υπήρξε ενεργό μέλος σεμιναρίων φλάουτου και μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό Επίσης έχει πραγματοποιήσει πλήθος συναυλιών μουσικής δωματίου καθώς επίσης και σόλο ρεσιτάλ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, της Γαλλίας, Ιταλίας, Ιαπωνίας κ.α. και έχει συμμετάσχει σε συναυλίες με ορχήστρα σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης. Έχει συμπράξει ως σολίστ με την ΚΟΑ υπό την διεύθυνση της Λίζας Ξανθοπόύλου. Επίσης είναι τελειόφοιτη τουΤμήματος Μουσικολογίας του ΑΠΘ.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2009 ζούσε και εργαζόταν στο Παρίσι . Έκτοτε συνεχίζει την καλλιτεχνική της δραστηριότητα στην Θεσσαλονίκη.

Κέντρο πληροφορικής Computer Action
Διαφήμιση
Σχεδιασμός και επιμέλεια: